top of page

Eerste schoolweek

De eerste schoolweek zit er alweer op. Het was al lekker druk in de klas en op school.

Toen we dinsdag op school aankwamen stonden er op de speelplaats enkele goochelaars. Het waren de juffen die voor ons een aantal goocheltrucs deden. Maar toen de bel ging, zagen we dat er iemand ontbrak! Meester Arend was er nog niet... Plots kwam hij voor de poort gereden met zijn auto, hij was te laat! Juf An maakte hem duidelijk dat dit niet kon. Maar op dat moment hoorden we geluid uit de koffer van de auto! Het was een echte tovenaar die de bel nog eens opnieuw kon toveren zodat meester Arend voor de rest van het jaar altijd op tijd zou komen. Met de ondertussen bekende toverspreuk 'Olkodidoe Olkodiedaar, het wordt een magisch schooljaar!' toverde de tovenaar nog een aantal dingen die niet mogen op school om naar iets goeds!

Ook in onze klas is er al heel wat gebeurd. We leerden de 2 nieuwe kinderen in onze klas al wat beter kennen en waren ook blij om de vriendjes van vorig jaar terug te zien. En 2 juffen in de klas, dat is ook wel speciaal, maar ondertussen zijn we dit ook al gewoon.

Hopelijk beleven we dit jaar nog veel spannende en leerrijke avonturen in de klas! En met onze spreuk 'Olkodiedoe Olkodiedaar, het wordt een COOL schooljaar!' kan dat al niet meer fout gaan! :)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page